Nieuws en agenda

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van het reilen en zeilen op onze school. Voor ouders en verzorgers is er bovendien een ouderportaal. Daar vindt u ook specifieke informatie over de klas van uw kind of kinderen. Vanwege privacy en veiligheid staan de meeste foto’s alleen op het ouderportaal MijnSchool.

12 februari, Nog meer schaatsplezier.

Een mooi overzicht van de kinderen op de ijsbaan. 

12 februari, Ijspret

Wat een plezier op het ijs.

De kinderen hebben zich super vermaakt en erg hun best gedaan. Het was ook prachtig weer, echt uniek.

De ijsclub in Dronryp bedankt  namens de kinderen en team van It Anker.

9 februari, Thema Beroepen

Op dinsdag 9 februari mochten de peuters weer starten. Wat fijn om iedereen weer te zien! Vorige week waren we al begonnen met het thema beroepen “ de bakker”. We hebben van de werkjes die jullie mee naar huis hadden gekregen mooie creaties gezien!

Op dinsdag zijn we als echte bakkers aan de slag gegaan en hebben we koekjes gebakken! Eerst gingen we het deeg kneden en daarna koekjes maken. In de oven en daarna wachten totdat ze klaar waren. Natuurlijk moesten we eerst wel even eentje proeven! Zie Fotoalbum

8 februari, Weer naar school!

Vandaag gingen we na een lange periode van thuiswerken weer naar school. Wat hadden de kinderen er zin in en de juffen ook! We hebben weer fijn geknutseld en gespeeld en vooral de kappershoek was erg populair! Maar buiten spelen in de sneeuw was toch wel het aller leukste! We hopen dat de sneeuw nog een poosje blijft liggen!