Nieuws en agenda

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van het reilen en zeilen op onze school. Voor ouders en verzorgers is er bovendien een ouderportaal. Daar vindt u ook specifieke informatie over de klas van uw kind of kinderen. Vanwege privacy en veiligheid staan de meeste foto’s alleen op het ouderportaal MijnSchool.

4 december, Sint in groep 3

Vol verwachting klopte ons hart vanochtend! Het lokaal van groep 3 zat 8.15uur vol pietjes en een sinterklaas die vol spanning naar het digibord keken en zagen hoe de echte Sint door een tractor naar It Anker werd geholpen. Na heel veel Sinterklaasliedjes, een sinterklaasverhaal en even tekenen kwam Sinterklaas dan eindelijk met zijn piet op bezoek in onze klas. Juf Matzen kwam natuurlijk ook even langs voor dit bijzondere bezoek. Om de beurt mochten de kinderen even bij Sinterklaas komen en voor iedereen was er een cadeautje. 

Na de pauze gezellig met elkaar fruit en pepernoten gegeten. Daarna was het tijd voor een Sinterklaas spelletjes circuit. Neem voor de foto’s van deze gezellige ochtend en de pietengym even een kijkje in het fotoalbum!

februari

9 IKC/MR vergadering