Nieuws en agenda

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van het reilen en zeilen op onze school. Voor ouders en verzorgers is er bovendien een ouderportaal. Daar vindt u ook specifieke informatie over de klas van uw kind of kinderen. Vanwege privacy en veiligheid staan de meeste foto’s alleen op het ouderportaal MijnSchool.

9 juli, Afsluiting schooljaar

Wat hebben we het schooljaar gister prachtig met elkaar afgesloten. Een dag waarin we zowel creatief als sportief bezig zijn geweest. Hoogtepunt was de sponsorloop op het voetbalveld met twee enorme opblaasstormbanen. Daarnaast was er ook nog een springkussen met glijbaan, waar ook de peuters volop van hebben genoten. Het weer kon niet beter en zo fijn om ook weer wat ouders rond de school te zien, zowel bij de sponsorloop als bij de afsluiting van de schooldag. Hier namen we als school afscheid van onze toppers van groep 8 door ze met elkaar uit te zwaaien. Juf Jeannette heeft iedere leerling apart met een kruiwagen het schoolplein afgereden. Toppers, het ga jullie goed!

Dankzij de geweldige inzet van alle kinderen is er meer dan €3500 opgehaald! Wat zijn we hier trots op! Dit bedrag zal worden verdeeld over KiKa en het opknappen van ons schoolplein. 

6 juli, Groepswissel!

30 juni, Survivalrun Schatzenburg

29 juni, Vooraankondiging uitbreiding Peuteropvang

Wist u dat wij druk bezig zijn met de Peuteropvang uit te breiden? Vanaf dinsdag 24 augustus is het mogelijk om op dinsdag om kinderen vanaf 2 jaar de hele dag bij ons te brengen van 8.00 tot 18.00 uur. Ook bieden wij verlengde Peuteropvang aan op dinsdag en donderdag van 8.00 tot 14.00 uur! Vrijdag is de Peuteropvang er van 8.00 tot 12.00 uur.

25 juni, Laatste Schooldag met Sponsorloop

Aan het einde van dit schooljaar gaan al onze kinderen zich inzetten voor maar liefst twee goede doelen, namelijk KiKa - Stichting Kinderen Kanker Vrij en het verder realiseren van een prachtig groen, uitdagend schoolplein rondom onze school. Dankzij een subsidie van de provincie Fryslân kunnen we er een spectaculaire sponsorloop van maken met een opblaasstormbaan en kan de opbrengst van de sponsorloop volledig ten goede komen aan de twee goede doelen.

 

Vanaf deze week kunnen de kinderen op zoek gaan naar sponsors. Ze krijgen een sponsorformulier mee. Er kan alleen met een vast bedrag gesponsord worden, dus niet per rondje. Het sponsorgeld mag meteen geïnd worden, zo kunnen we voor de zomervakantie het geld verzamelen en hopelijk een mooie opbrengst bekend maken. Helpen jullie de kinderen mee in hun zoektocht naar zoveel mogelijk sponsors? Alvast heel erg bedankt!

 

Naast de sponsorloop worden er op de laatste schooldag nog een sportieve en creatieve activiteit georganiseerd. De kinderen worden deze dag gewoon om 8.15 uur op school verwacht. We sluiten de dag om 11.40 uur gezamenlijk af op het plein waar we ook afscheid nemen van groep 8. Hierbij zijn de ouders van harte welkom. 

24 juni, Dansen met juf Marieke

De gymlessen van meester Nik zijn altijd erg geliefd bij de kinderen, maar de gymles van vandaag was ook fantastisch: dansles van juf Marieke. We hebben ons bijna een uur lang in het zweet gewerkt, wat een feest!