Nieuws

Hieronder leest u over alles wat er op It Anker leeft en speelt.

  16 oktober, Herfstwandeling groep 2 en 3

  Vanmiddag hebben we met de hele groep een herfstwandeling gemaakt door het groene gebied rondom school. We hadden allemaal een bakje mee en mochten daar allemaal beestjes in doen die we onderweg tegenkwamen. We hebben spinnen, pissebedden, slakken, torren, mieren en oorkruipers gevonden. Ook hebben we allerlei zaden gevonden en meegenomen naar school. Het was heel leuk, maar we waren erg moe toen we weer op school waren...


  16 oktober, Fietsencontrole

  Vrijdagochtend werden onze fietsen gecontroleerd door medewerkers van Veilig Verkeer Nederland. Er werd gekeken naar de verlichting, de remmen, de bel en nog een aantal onderdelen van de fiets. Gelukkig werden bijna alle fietsen helemaal goed gekeurd. Alle kinderen kregen een kleurplaat en kunnen die deze week inleveren voor de kleurwedstrijd! 


  20 september, Muziekles in groep 2/3!

  Afgelopen woensdag hadden we de tweede muziekles van Cecilia Bouma. Zij leert ons wegwijs maken met de methode 123 Zing! De kinderen vonden het erg leuk en deden enthousiast mee! 


  20 september, Groep 2/3 is los!

  Inmiddels zijn we bijna drie weken naar school geweest en zijn gelukkig alweer helemaal gewend aan alle nieuwe dingen! In groep 2 zijn we aan het werken en leren over de bijen, vlinders en slakken en in groep 3 hebben we al een aantal letters leren schrijven en kunnen we al een heel klein beetje lezen! Gelukkig hebben we ook nog tijd om te spelen en andere leuke dingen te doen!